Соціум

У Львові спільно з вірменською громадою реконструюватимуть один із міських скверів (відео)

Спілка вірмен України провів виїзне засідання за участі керівництва міста у Львові.

Захід відбувся 7 лютого за участю мера Львова Андрія Садового, членів вірменської громади з різних регіонів України та інших почесних гостей.

Від громади міста учасників конференції привітав міський голова Львова Андрій Садовий. Він зауважив, що місто спільно з вірменською громадою планує реконструювати один із міських скверів.

Як повідомляє AnalitikaUA.net, спільно з місцевою владою Спілка планує реалізувати низку ефективних та фундаментально важливих соціальних проєктів, спрямованих на покращення життя містян та збереження культурної спадщини Львова.

Традиційно в місті, де організовують виїзне засідання, Спілка вірмен України проводить і різноманітні доброчинні акції. Минулого разу Львівській обласній дитячій лікарні подарувала меблі. Цього разу ноутбуки, колонки та принтери — завезли дітям із навчально-реабілітаційного центру «Довіра».

Окрім того, розвиватися та самовдосконалюватися вірмени України допомагають своїй молоді. Для найактивніших учасників вірменських молодіжних організацій стартував спеціальний табір. Шістдесят щасливців пройдуть тренінги з нетворкінгу та бізнес-стратегії.

Своїм управлінським досвідом поділився з молоддю голова Спілки вірмен України. «Основной месседж дать им понять, что они не одни, что взрослое поколение их поддерживает, и им готово помогать и что их слышат — это очень важно. Мы им даем пример, который они должны взять и представить к себе, или же какие-то выводи сделать и в своей жизни использовать», — говорить Вілен Шатворян, голова Спілки вірмен України.

Протягом восьми днів зимового заїзду учасники табору також вчаться ефективно працювати в громаді та формують навички підготовки цікавих проектів. Організатори сподіваються, що набутий досвід буде корисним для розвитку Вірменської громади України.