Здоров’я

У притулку під Києвом голодують сотні тварин

Дівчина, яка кілька років тому не змогла пройти повз бездомного кошеняти, тепер є господинею притулку, в якому живуть 300 тварин. Всі вони потребують турботи і допомоги.

Домашньому притулку Кицин дім під Києвом необхідна допомога в придбанні кормів для тварин і ліків. Господиня притулку Ольга Добренко просить допомогти врятувати хворих котів і собак.

Притулку вже 15 років. А почалося все з того, що дівчина не змогла на вулиці пройти повз покинуте кошеня.

На сьогоднішній день Ольга і волонтери дбають про 250 кішок і 50 собак. Багато тварин потребують лікування, а деякі — терміново.

«Дерлася, як могла — своїми силами, завдяки небайдужим людям, але все одно майже завжди була в божевільних боргах перед кормівниками, клініками, перетримка з тваринами-інвалідами, комунальниками. Нескладних хворих лікувала своїми силами, складних потрібно оперувати», — поділилася господиня притулку.

Вона додала, що на карантині для її закладу настали ще більш складні часи.

«До цих пір, слава Богу, деякі люди допомагають, але нестача йде з усіх усюд», — розповіла Ольга Добренко.

Так, господиня притулку заборгувала за комунальні послуги, також хоч якоїсь проплати від неї чекає постачальник кормів.

Ольга з волонтерами піклується про тварин не тільки свого притулку, а й про тих, хто живе на точках, закритих на карантин. Люди сидять по домівках, а тварини залишилися самі. Волонтери розвозять корми охоронцям, які годують кішок і собак, і підгодовують чотириногих самі. Також не забувають і про пенсіонерів з купою чотириногих вихованців.

Можна сказати, що Ольга присвятила котам і собакам своє життя. Вона кожного пам’ятає на ім’я.

«Усі вони різні, зі своїм характером, зі своїми радощами і недугами», — розповідає жінка, додаючи, що потрібні будь-яка допомога і підтримка.

Ваша доброта, співчуття і небайдужість допоможуть врятувати тварин, що потребують догляду і лікування. Кішки і собаки притулку будуть дуже раді будь-якій допомозі!

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net