Соціум

У Telegram з’явилися папки для чатів

У Telegram нарешті з’явилися не тільки довгоочікувані папки, а й важлива інформація для власників каналу, а також «коронавірусні» емодзі.

Месенджер Telegram оновився до версії 6.0. і тепер користувачів чекає ряд нововведень. Так, з’явилися папки для чатів, статистика каналів і нові анімовані емодзі, повідомляється в блозі проекту.

Функція папок працює на всіх пристроях тепер офіційно. За словами представників Telegram, користувачі просили папки кілька років.

Якщо після поновлення на вашому пристрої папки не з’явились, то потрібно перейти за посиланням tg://settings/folders

Головна мета нової функції — допомогти інтернет-користувачеві розділити чати на різні категорії. Можна розбити папки на особисті канали, роботу, пізнавальні, новинні або розважальні.

Також окреме місце можна виділити для ботів, групових чатів і непрочитаних повідомлень. Всі папки синхронізуються між пристроями.

В одній папці може бути до 100 чатів, а самих папок — 10. Розробники дозволили міняти місцями папки, а також закріплювати за ними різні іконки.

Власникам каналу тепер доступна статистика, проте за умови, якщо їх канал має більше тисячі користувачів. Там можна побачити охоплення постів, приріст абонентів та іншу інформацію.

Серед нових анімованих емодзі є іконки, присвячені коронавірусу.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net