Men's & Women's

У Великобританії чоловік вимагає за невдалий поцілунок £130 тисяч

Чоловік після невдалого побачення, під час якого він від партнерки заразився герпесом, вимагає відшкодувати йому моральну та матеріальну шкоду. Свої страждання він оцінив в солідну суму.

Житель Лондона Мартін Ешлі Конвей подав до суду на жінку, з якою у нього було романтичне побачення рік тому. Чоловік вимагає від британки компенсацію в 130 тисяч фунтів стерлінгів, стверджуючи, що вона його, нібито, заразила герпесом під час поцілунку, пише Daily Mail.

45-річний тренер з фітнесу познайомився з Джованною Лавлейс на сайті знайомств. Обмінявшись повідомленнями, пара вирішила влаштувати побачення.

За словами Конвея, все йшло добре, проте після того, як чоловік і жінка кілька разів поцілувалися, Лавлейс повідомила йому, що у неї герпес.

«Я тоді й гадки не мав, що це таке, бо ніколи не хворів герпесом раніше і не здогадувався, наскільки він заразний», — поскаржився британець.

Через пару днів Конвей відчув себе недобре, він почав кашляти і, за його словами, у нього на губах з’явилися характерні висипання. При цьому чоловікові було важко приймати їжу.

Він в паніці відправився до лікаря, де йому діагностували герпес і виписали курс лікування.

Тепер Конвей звернувся до суду і вимагає від партнерки, з якою він, до речі, більше ніколи не бачився після невдалого побачення, компенсацію за завдану йому шкоду, куди входить оплата лікування герпесу і наступні потім сеанси психотерапії. Також він стверджує, що через висипання на губах не міг ходити на роботу, а отже, заробляти.

Мартін Конвей звинувачує Джованні Лавлесс у тому, що вона не виконала «свій моральний і юридичний обов’язок», не попередивши його, що є носієм інфекції.

Адвокати Лавлесс назвали позов чоловіки «непристойним» і порахували його «знущанням над судовими установами».

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net