Політика

У ВМС України набирають екіпажі для нових катерів Island

Перевага надаватиметься кандидатам віком до 35 років зі знанням англійської мови.

У ВМС України формують нові екіпажі для майбутніх патрульних катерів класу Island. Про це повідомляє Міноборони.

«У вербувальному центрі ВМС ЗСУ триває набір кандидатів серед військовослужбовців і військовозобов’язаних запасу на військову службу за контрактом на посадах рядового і старшинського складу на катерах типу Island. Формуються нові екіпажі для майбутніх патрульних катерів берегової охорони США, які наступного року увійдуть до бойового складу ВМС ЗСУ», — йдеться в повідомленні.

Зазначено, що перевага надаватиметься кандидатам віком до 35 років зі знанням англійської мови.

Після завершення формування екіпажів на базі Інституту ВМС Національного університету Одеська морська академія розпочнеться курс із поглибленого вивчення англійської мови. Також особовий склад пройде посилену підготовку на базі Навчального центру ВМС ЗСУ. Моряки удосконалюватимуть штурманську підготовку, підготовку з питань боротьби за живучість, тренуватимуться на сучасних навчально-тренажерних комплексах і вивчатимуть матеріальну частину катерів класу Island.

Після завершення мовної підготовки в Одесі військові моряки вирушать для проведення подальшого навчання в американське місто Балтимор, де буде відбуватися теоретична і практична підготовка екіпажів та фактичні виходи в море безпосередньо на борту катерів класу Island. Надалі ці катери передислокують в Україну.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net