Здоров’я

У ВООЗ заявили про наближення Європи до піка спалаху коронавірусу

Усі нові зафіксовані випадки є результатом зараження, яке сталося двома тижнями напередодні.

ВООЗ заявила про появу ознак стабілізації спалаху коронавірусу в Європі. Про це повідомляє Bloomberg.

Висновки ґрунтуються на тому, що в Італії, найбільш постраждалій країні в регіоні, зафіксовано мінімальне число нових випадків COVID-19 за останні два тижні.

Італія та Іспанія наближаються до піка захворюваності на коронавірус, а всі нові діагностовані випадки COVID-19 є наслідком ураження двотижневої давності, вважає глава програми ВООЗ з надзвичайних ситуацій у сфері охорони здоров’я Майк Райян.

При цьому Euronews пишуть, що зростання числа уражених в Італії в минулу добу знизилося майже у два рази в порівнянні з даними двотижневої давності. Також в країні зафіксовано найбільший показник видужалих з початку епідемії.

Нагадаємо, що раніше ВООЗ назвала головні кроки для перемоги над COVID-19. Тільки самих карантинних заходів недостатньо, щоб зупинити поширення коронавірусу по планеті, тим більше перемогти його повністю, заявив глава ВООЗ.

Також повідомлялося, що ВООЗ дала рекомендації тим, хто сидять удома на карантині. Всесвітня організація охорони здоров’я радить розминатися вдома, медитувати і не вживати алкоголю.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net