Соціум

У японському готелі дозволяють пожити за фото

Готель New Shohei дозволяє гостям пожити безкоштовно, якщо вони вкажуть, що зупинялися саме тут і запостять фото з готелю на своїх сторінках в соціальних мережах. Про це розповідає Sora News 24.

Уточнюється, що готель New Shohei розташований в Токіо, в районі Сіндзюку, в декількох кроках від торгової вулиці Шімміші і ряду інших популярних пам’яток.

До послуг гостей — загальний лаунж, а також номери з кондиціонером, безкоштовним Wi-Fi і власною ванною кімнатою.

«У країні стався різкий спад ділової активності. Бували дні, коли в готелі взагалі не було відвідувачів, тому керівництво вирішило здавати кімнати безкоштовно. Натомість за послугу ми просимо відвідувачів вказати у своїх соціальних мережах, що вони зупинялися саме тут, і запостити фото з готелю», — розповіли його представники виданню.

При цьому, уточнюють в готелі, гостям немає необхідності писати захоплені відгуки. Крім того, якщо відвідувачі не захочуть розкривати своє місце розташування в інтернеті, вони зможуть запостити фото вже після виїзду. Але для цього необхідно буде відправити електронний лист в готель, вказавши, коли відвідувачі зроблять пост.

Раніше у Великобританії відкрився незвичайної готель Stable Stays, де можна провести ніч в стійлі з кіньми.