Політика

Українців просять скасувати поїздки всередині країни

На території України продовжують діяти обмеження на проведення масових заходів, школи і дитячі сади закриті на карантин, багато роботодавців відпустили своїх співробітників додому для віддаленої форми роботи.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, щоб уникнути розповсюдження коронавірусу, закликав українців утриматися від поїздок між містами і областями всередині країни. Про це він сказав у своєму зверненні, оприлюдненому в Telegram-каналі.

Прем’єр нагадав, що в Україні продовжує діяти обмеження на проведення масових заходів і тритижневий карантин в навчальних закладах.

«Я наполегливо закликаю всіх відмовитися не тільки від закордонних подорожей, але і від поїздок між містами України», — написав Шмигаль.

Нагадаємо, з 12 березня в країні введений карантин: закриті всі навчальні заклади, не працюють театри і кіно, заборонені масові заходи. Також, РНБО було прийнято рішення про закриття кордону для іноземців, про зупинку авіасполучення. На даний момент обмеження діють до 3 квітня, але дата може бути переглянута.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net