Економіка

Український виробник доставить трамваї в Румунію

Компанія Татра-Південь, яка виробляє трамвайні вагони, перемогла в тендері на поставку 17 трамваїв у місто Крайова, Румунія. Про це повідомляє видання Československý Dopravák.

Це будуть 25-метрові трамвайні вагони, вартістю за один вагон 1,7 млн ​​євро. Заявки на участь в тендері також подавали турецькі компанії Durmazlar і Bozankay, а також польські Pesa.

За інформацією видання, повідомлення про перемогу українського виробника з’явилося на офіційному порталі закупівель 29 липня, при цьому зазначалося, що переможець визначений 24 липня, проте ще тиждень відведено на оспорювання результату.

Водночас ціновий критерій при визначенні переможця склав 80%. У разі остаточної перемоги українського виробника в Крайова будуть доставлені трамвайні вагони нової моделі К1-Т306 з повністю низькою підлогою.

Нагадаємо, що раніше Укрспецекспорт виграв багатомільйонний тендер у Пакистані. Підприємство буде ремонтувати літаки-заправники Іл-78. Роботи за контрактом буде виконувати Миколаївський авіаремонтний завод.

Також повідомлялося, що поліція Перу купить в України Ан-178. Новинка українського оборонно-промислового комплексу знайшла першого іноземного покупця.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net