Соціум

Українську модель побили в Туреччині на пляжі

Персонал пляжу побив усіх в її компанії, а сама модель отримала удар в обличчя. Дівчина поділилася знімком після бійки на своїй сторінці в соціальній мережі.

Українську модель 24-річну Дарину Кирилюк та її друзів жорстоко побили охоронці пляжу Момо в Туреччині. Про це дівчина повідомила в своєму Instagram-акаунті.

Вона розповіла, що вона відпочивала на пляжі в Чешме разом зі своїм хлопцем і декількома знайомими. В результаті зіткнення з охоронцями всі вони отримали травми. Персонал пляжу, за словами моделі, не соромився застосовувати грубу силу не тільки до чоловіків, але і до дівчат. Кирилюк заявила, що отримала удар в обличчя.

Причина події не уточнюється. Проте постраждалі вже написали заяву в місцеву поліцію. У лікарні побої на молодих людях зафіксували. Кирилюк закликає своїх прихильників і громадськість не закривати очі на те, що сталося.

Також дівчина написала, що керівництво пляжу Момо відмовляється оприлюднити записи з камер відеоспостереження, оскільки «їм є що приховувати».

Пляж Момо знаходиться під Ізміром.

Раніше в Києві скейтери побили чоловіка біля ТЦ SmartPlaza. Також, в Вишневому під Києвом масова бійка закінчилася стріляниною.

Нагадаємо, суд у австралійському місті Сідней визнав винними в бійці в громадському місці двох жінок. Дами влаштували бійку через туалетний папір в супермаркеті, коли робили покупки в час карантину, введеного через спалах коронавірусної інфекції.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net