ГоловнеСоціум

Усик переміг Чісору одноголосним рішенням суддів

Український боксер суперважкої ваги Олександр Усик (18-0, 13 КО) переміг британця Дерека Чісору (32-10, 23 КО) в непростому поєдинку в Лондоні.

Чісора обіцяв влаштувати війну Усику на рингу і з перших хвилин першого раунду він кинувся на українця, змусивши десь виживати. Олександр опинився під «обстрілом» ударів Чісори, який не соромився за потурання рефері однією рукою тримати українця, а іншою пробивати.

Усик витримав стартовий тиск Чісори, який вже з другого раунду почав втомлюватися, а десь із четвертого просто почав, як танк, прямолінійно і нехитро йти на українця. Олександр більше працював на ногах, йдучи від атак суперника і працюючи на контратаках.

У четвертому раунді українець побував на підлозі, але рефері вирішив, що не від удару, тому там не була нокдауна.

Давши вимахатися супернику, Усик вирівняв бій, а в сьомому раунді десь навіть потряс Чісору і перехопив ініціативу, домінуючи у восьмому раунді.

Зібравши всі свої сили, в дев’ятій трихвилинці Чісора знову включився і змусив Усика зосередити свою увагу на захисті. Але далі знову все пройшло за переваги Олександра, хоча Чісора продовжував іти вперед, розмахуючи руками, сподіваючись зловити такими ударами фаворита.

Загалом Чісора серйозно перевірив Усика, завдав йому достатньої кількості ударів, які той із честю витримав. Бій пройшов у високому темпі, Чісора до останнього йшов уперед на морально-вольових якостях, намагаючись зловити ударом, а Усик продовжував більше рухатися на ногах.

За підсумками важкого 12-раундового поєдинку Усик переміг одноголосним рішенням суддів — 117-112, 115-113, 115-113 і завоював титул WBO Inter-Continental Heavy.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net