Соціум

В Австралії обмежили продаж туалетного паперу в одні руки

Торгові австралійські мережі Coles і Woolworths змушені ввести обмеження на продаж туалетного паперу у зв’язку з ростом попиту на нього через спалах коронавірусу.

Австралійська мережа Woolworths ввела ліміт на кількість упаковок туалетного паперу. У магазині можна придбати не більше двох упаковок за один раз. Про це повідомляє РІА Новости.

Також у торговій мережі пообіцяли незабаром обмежити продаж антисептиків, борошна, цукру, макаронів, яєць і рису.

«Хоча у нас достатньо запасів, ми приймаємо превентивні заходи», — наводяться слова керівника компанії Клера Пітерса.

Інша австралійська торгова мережа — Coles — ще більш жорстко підійшла до продажу туалетного паперу: не більше однієї упаковки на людину.

Як повідомив виконавчий директор Стівен Кейн, компанія «вводить тимчасовий ліміт на покупки для супермаркетів, щоб впоратися з попитом на основні товари першої необхідності».

Австралія вже переживала підвищений попит на туалетний папір. У березні на тлі поширення коронавірусу на континенті стала відчуватися його нестача до такої міри, що місцева газета надрукувала додаткові сторінки, щоб допомогти своїм читачам в боротьбі з цією проблемою.

Раніше мешканка австралійського міста Тувумба в штаті Квінсленд Хайді Янецькі помилково замовила замість 48 рулонів туалетного паперу 48 коробок або 2304 рулони. Замовлення доставили додому, і жінка була дуже засмучена тим, що її неуважність коштувала їй 3264 долари.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net