Здоров’я

В Індії хочуть лікувати коронавірус аюрведою

Поки у світі створюють вакцину від коронавірусу, в Індії починають лікувати людей, що заразилися, за допомогою аюрведи. Фахівці для кожного пацієнта використовують індивідуальний підхід і задіюють психосоматику.

Міністерство аюрведи, йоги і натуропатії Індії (AYUSH) зібрало більше двох тисяч рекомендацій від фахівців з аюрведи і гомеопатії з усієї країни. Тепер на основі цих рекомендацій спеціально створена комісія складе протокол лікування COVID-19, пише Business Standard.

Методику лікування спочатку має схвалити Індійська рада медичних досліджень.

Тим часом, у деяких клініках методи лікування за аюрведою вже випробовують на інфікованих корнавірусом пацієнтах, які хворіють легко.

Фахівці з аюрведи підкреслюють, що в лікуванні використовують індивідуальний підхід, в залежності від «психосоматичної природи людини».

Видання також зазначає, що прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді рекомендував дотримуватися порад AYUSH, щоб підтримати імунітет.

Аюрведа — традиційна стародавня система індійської медицини. Ця система розглядає в єдності тіло, дух і душу. Лікувальні процедури спрямовані на те, щоб відновити цю єдність, привести людину в рівновагу і активізувати сили самозцілення.

Нагадаємо, що в Китаї розповіли, скільки коштує лікування одного хворого на коронавірус.

Раніше ми писали, як у Німеччині лікують хворих на COVID-19 з Італії.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net