Men's & Women's

В Україні продажі cтарих автомобілів зросли на 50%

У червні українці зареєстрували 29,2 тисяч колишніх в експлуатації легкових автомобілів. Це на 52% більше за аналогічний показник минулого року, повідомляє Укравтопром.

Всього за перше півріччя на українські номери перейшли 139,4 тисяч держаних легкових автомобілів.

Лідером продажів залишився німецький Volkswagen. З січня по червень українці поставили на облік 22 727 старих авто цієї марки, що в 24 рази більше, ніж нових машин.

Американський Ford з показником 13 639 старих авто зайняв друге місце. Первинні реєстрації в 14 разів перевищили результат нових.

Чеська Skoda опинилася на третьому місці — 10 744 авто з пробігом (уп’ятеро більше продажів нових авто цієї марки).

Французька Renault стала четвертою за популярністю. Українську прописку отримали 10 053 авто, що в 1,6 разу більше від продажів нових Рено.

Японська Nissan замикає п’ятірку лідерів з результатом 8020 машин. Нових авто цієї марки за півроку реалізували в 4,5 разу менше.

Раніше повідомлялося, що в червні українці зареєстрували 7300 нових легковиків. Таким чином, реєстрації старих машин майже вчетверо перевищили продажі нових.

Нагадаємо, в травні українці зареєстрували понад 30,6 тисячі автомобілів з пробігом. Реєстрації поновилися після відновлення повноцінної роботи сервісних центрів.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net