Соціум

В Україні скасували три великих економічних форуми через коронавірус

iForum мав пройти 20 травня 2020 року. Організатори міжнародного економічного форуму Dnipro Economic Forum також вирішили перенести захід.

Через швидке поширення коронавірусу організатори трьох великих економічних форумів в Україні переносять їх проведення на осінь. Про перенесення на осінь iForum повідомив у Facebook президент холдингу Internet Invest Group, інтернет-компаній Imena.ua і Mirohost Олександр Ольшанський.

«Усвідомлюючи відповідальність за безпеку учасників, ми переносимо iForum на осінь.

Епідемія коронавірусу — не жарт. Я вважаю, що пік в Україні припаде на кінець квітня — травень. Думаю, за літо все вляжеться, і ми зможемо восени провести форум», — написав він.

iForum мав пройти 20 травня 2020 року.

Організатори міжнародного економічного форуму Dnipro Economic Forum також вирішили перенести заходи, повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Команда Dnipro Economic Forum прийняла рішення перенести дату проведення DEF’2020 International Space and IT Days in Dnipro у зв’язку з ситуацією, що склалася в світі з розповсюдженням коронавірусу і великою кількістю зареєстрованих іноземних учасників.

Ми відповідально ставимося до безпеки учасників заходу і змушені прийняти таке рішення», — йдеться в повідомленні на сайті форуму.

Відзначається, що нові дати форуму анонсують найближчим часом. У форумі мають взяти участь більш як 700 бізнесменів, державних діячів та економічних експертів з 20 країн світу.

Крім цього, інвесткомпанія Dragon Capital, організатор 16-ї Annual Ukraine Investor Conference, також перенесла захід, раніше анонсований на 19-20 березня 2020 року в Києві, попередньо на осінь.

Раніше низка заходів були скасовані через коронавірус у Брюсселі.

Ще повідомлялося, що президент Європейського парламенту Давид Сассолі вирішив самоізолюватись у Брюсселі після візиту до Італії.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net