Здоров’я

Вчені пояснили, чому треба привчити себе пити воду натщесерце

Вживання води натщесерце позитивно впливає на стан здоров’я людини.

Для того, щоб визначити як склянка води, випита натщесерце, впливає на роботу організму, дослідники з Університету у Німеччині провели експеримент, інформує Ukr.Media.

Для дослідження були запрошені декілька десятків людей, які регулярно вживали вранці натщесерце склянку звичайної бутильованої води. Через деякий час вчені відзначили не лише прискорення обмінних процесів у організмі майже на 20 %, але і значне зменшення кількості шлаків та токсинів, які стали швидше «залишати» організм.

Багато учасників експерименту відзначили поліпшення стану шкіри, а деякі навіть змогли позбутися висипу і лущення на шкірі. Наприкінці дослідження від проблемної шкіри не залишилося і сліду: запальні вогнища зникли, шкіра набула гладкий сяючий вигляд. Склянка води натщесерце допомогла не лише впоратися з проблемами шкіри. Так само помітно покращився і зовнішній вигляд волосся.

Більш глибоке дослідження аналізів учасників показало зміцнення імунної системи, підвищення здатності організму протистояти вірусним інфекціям. Лікарі рекомендують провести такий експеримент якомога швидше, і через кілька тижнів ви самі зможете помітити позитивні зміни у вашому організмі.

Особливу увагу лікарі звертають на якість питної води, і досить ефективне її очищення. Також медики наголошують, що не варто робити заміну простої води на кип’ячену. У воді, яка пройшла термічну обробку, зовсім не залишається корисних мікроорганізмів, що завадить досягненню потрібного ефекту.

Джерело: UkrMedia

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net