Men's & Women's

Відома британська співачка розповіла про своє ув’язнення

Поп-співачка Даффі шокувала своїх шанувальників зізнанням про те, що вона зазнала насильства. Зірка відверто розповіла про трагічний інцидент з нею.

Британська поп-виконавиця Еймі Енн Даффі розповіла про причини свого раптового зникнення з музичної сцени. Виявилося, що знаменитість пережила насильство. Свою історію вона опублікувала в Instagram.

35-річна Даффі в соцмережі написала, що вона пережила насильство. Її деякий час тримали в ув’язненні, накачували наркотиками і ґвалтували. «Зараз я в безпеці. Само собою, я жива. Мені потрібен був час, щоб відновитися», — поділилася виконавиця.

Коли саме це сталося, вона не уточнила.

«Протягом останнього десятиліття, тисячі і тисячі днів я присвятила бажанням знову відчути сонце в своєму серці, і тепер воно світить», — зазначила Даффі. Також вона пообіцяла дати розгорнуте інтерв’ю про пережите і про те, як потім впоралася з цим.

Еймі Енн Даффі стала популярною в 2008 році після виходу синглу Mercy. Пізніше вона випустила два студійних альбоми — Rockferry і Endlessly.

Співачка має премію Греммі в номінації Поп-альбом року за платівку Rockferry. Також вона володарка трьох статуеток Brit Awards.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net