Men's & Women's

Відому італійську автомобільну виставку проведуть онлайн

Motor Valley Fest – це міжнародний фестиваль двигунів та крутих тачок, який щорічно проходить в Модені (Італія).

У ньому беруть участь більшість світових автовиробників, включаючи Mercedes-Benz, Lexus, Ferrari, Lamborghini, Alfa Romeo, Bugatti, Jaguar, Pagani, Alpine і Dallara, інформує Ukr.Media.

Фестиваль буде охоплювати не лише виставку сучасних і раритетних експонатів, різні майстер-класи та презентації, а й видовищні заїзди гіперкарів на автодромі Модени.

Двері заходи відкриті для всіх людей, які захоплені двигунами, різними технологіями та інноваціями в області інженерії.

Цього року Valley Motor Fest повинен був пройти з 14 по 17 травня. Проте через ситуацію з пандемією COVID-19, яка охопила багато країн і внесла корективи в плани, організатори фестивалю прийняли рішення перенести його в онлайн.

Тобто захід відбудеться в повному обсязі і в зазначені дати, але насолодитися ним шанувальники зможуть тільки через інтернет.

Це досить сміливе рішення, адже всі світові автосалони та виставки, етапи Формули-1 і навіть Олімпіада 2020, були скасовані або перенесені на інші дати.

Фестиваль розпочнеться, як і було заплановано, 14 травня з відкритої прес-конференції за участю відомих спікерів автоіндустрії, а потім піде вся подальша програма. З нею можна ознайомитися на офіційному сайті.

Джерело: UkrMedia

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net