Men's & Women's

Вікторія Бекхем відмовилася співати в Spice Girls і отримала мільйон

Екс-учасниця знаменитого колективу виграла більше від туру із возз’єднання, в якому вона не брала участі торік, ніж від свого невдалого модного бізнесу.

Британська співачка, модель, модний дизайнер і бізнесвумен Вікторія Бекхем відмовилася виступати в возз’єднаній культовій групі Spice Girls і при цьому стала багатшою приблизно на один мільйон фунт стерлінгів, пише The Sun.

46-річній знаменитості заплатили одну п’яту від всіх доходів з реклами, ліцензійних угод і продажів фірмових товарів поп-групи.

У 2019 «перчинки» об’єдналися і вирушили в тур Британією, в якому дали 13 концертів. Колектив зумів заробити 4,5 мільйона фунтів стерлінгів.

У цей час модельний бізнес Вікторії переживає далеко не найкращі часи. Він стає збитковим. Так, торік збитки компанії Бекхем склали 12 мільйонів фунтів.

Нагадаємо, що Девід і Вікторія Бекхем потрапили в гучний скандал. Гроші, взяті в кредит під невеликий відсоток, вони витратили не на футбольний клуб, як заявляли раніше, а на придбання шикарного житла.

Також відомо, що Вікторія Бекхем в міні-шортах підкорила мережу. Зірка продемонструвала оголені стрункі ноги і підтягнуті сідниці в міні-вбранні.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net