Men's & Women's

Вінтажний Volkswagen перетворили в сучасний електромобіль e-Bulli

Культова модель отримала нове сучасне обличчя.

Перед широкою публікою цей оновлений історичний фургончик з’явиться вже в цьому місяці в рамках виставки Techno Classica, яка повинна пройти в Ессені з 25 по 29 березня (якщо її не скасують у зв’язку з карантином), інформує Ukr.Media.

Шанувальники класичних авто хотіли б опинитися за кермом своїх улюблених моделей, оснащених електродвигунами — по останньому слову автомобільної моди.

Автовиробники про це знають і нерідко балують фанатів такими новинками.

І одна з них — пасажирський фургон e-Bulli, органічно поєднав в собі новітні технології та раритетний дизайн. Таке авто виготовлене на базі моделі T1 Samba Bus 1966 року.

Йому дісталися сучасне та безпечне шасі, а також популярний сьогодні електричний привід.

Працюючи над екстер’єром і інтер’єром новинки, розробники намагалися максимально зберегти її історичну зовнішність. Так, дизайнери залишили фургончику його фірмові круглі фари, щоправда, зробивши їх світлодіодними. У такому ж дусі працювали і з внутрішнім оздобленням.

Серед нововведень варто відзначити шкіряні сидіння, селектор автоматичної коробки передач нової форми, підлога з дерев’яною обробкою, модернізована панель приладів та ще декілька цікавих оновлень.

В стельовій консолі знайшлося місце для вбудованого планшета, призначеного для управління різними функціями авто. Більше подробиць про новинку з’явиться ближче до анонсованого дебюту.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net