Men's & Women's

Volkswagen відновив роботу найбільшого заводу в Європі

Спочатку завод буде працювати на 10-15% виробничої потужності. Але вже через тиждень планується досягти 40% докризових показників.

Німецький автомобілебудівний концерн Volkswagen відновив виробництво на найбільшому в Європі заводі, який находиться у Вольфсбурзі і був зупинений через пандемію коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє Reuters.

Відзначається, що сьогодні на роботу вийшли 8000 співробітників Volkswagen. На цьому тижні планується випуск 1 400 автомобілів VW Golf, а за два тижні — 6 000 автомобілів.

Спочатку завод буде працювати на 10-15% виробничої потужності. Але вже через тиждень планується досягти 40% докризових показників виробництва.

На виробництві введені додаткові заходи безпеки для попередження поширення коронавірусу COVID-19. Співробітники зобов’язані дотримуватися соціальної дистанції в 1,5 метра і використовувати засоби індивідуального захисту.

Volkswagen відновив виробництво на заводах в Брауншвейгу, Касселі, Зальцгиттері і Ганновері на початку квітня. 20 квітня відновлені роботи на заводах в Братиславі і Цвіккау.

Також минулого тижня були відкриті близько 70% дилерських центрів Volkswagen.

Раніше влада Німеччини прийняла рішення про ослаблення карантинних заходів через зниження захворюваності коронавірусом. При цьому продовжується масковий режим і дотримуються вимоги соціального дистанціювання.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net