Здоров’я

ВООЗ заявила про погіршення ситуації з коронавірусом в Європі

Показник нових випадків зараження знаходиться на позначці 17-20 тисяч випадків в день в середньому по європейському регіону.

Пандемія коронавірусу COVID-19 досі знаходиться в активній фазі у багатьох країнах Європи. Сумарний показник захворюваності істотно збільшився. Про це сказав директор Європейського регіонального бюро ВООЗ Ханс Клюге, повідомляє РІА Новости.

«Після кількох тижнів зниження числа випадків інфекції в деяких країнах показник нових випадків стабілізувався на позначці 17-20 тисяч випадків в день в середньому по європейському регіону», — сказав Клюге на прес-брифінгу.

За його словами, в низці країн, таких, як Північна Македонія, Вірменія, Азербайджан, Узбекистан та Ізраїль, спостерігається збільшення числа випадків інфікування.

«У кількох країнах продовжують відзначатися підвищені показники захворюваності нової коронавірусної інфекції. Минулого місяця число європейських країн, в яких сумарний показник захворюваності істотно збільшився, зросло майже втричі — з 6 до 21 країни. Епідемія COVID досі знаходиться в активній фазі в багатьох країнах», — підкреслив директор Європейського регіонального бюро ВООЗ.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net