Світ

Воскову фігуру Трампа в Музеї мадам Тюссо переодягли

Лондонський Музей мадам Тюссо переодягнув воскову фігуру кандидата в президенти США Дональда Трампа в костюм для гольфу. Про це в суботу, 7 листопада, повідомляє портал Yahoo News.

В експозиції лондонського музею воскова фігура 45 президента тепер представлена ​​в іншому вбранні. Замість ділового костюма вона одягнена в сорочку-поло і картаті штани. Наряд доповнюють кросівки і червона кепка. Поруч стоїть сумка з ключками для гольфу. Фото оновленої фігури Музей опублікував в Twitter.

«Можливо, його кампанія не була такою успішною, як потрапляння м’яча в лунку з першого разу, але тепер Дональд Трамп на шляху до того, щоб присвячувати більше часу своєму улюбленому спорту. Тому Музей мадам Тюссо в Лондоні переодягають його фігуру в костюм для гольфу, щоб продемонструвати його можливий гардероб в 2021 році», — підписала фотографію прес-служба Музею мадам Тюссо.

Також, в суботу в мережі з’явилося відео з Трампом, який грає в гольф .

Відомо, що чинний президент США Дональд Трамп грав в гольф після оголошення попередніх результатів президентських виборів, згідно з якими перемогу здобув його суперник Джо Байден. Кадри з президентом, який грає в гольф, опублікував телеканал Sky News.

Нагадаємо, що низка провідних американських ЗМІ раніше в суботу оголосили, що, згідно з їхніми прогнозами, кандидат в президенти США від демократів Джо Байден набирає достатньо голосів для перемоги.

Також ми писали, що Трамп сумнівається в чесному підрахунку голосів.