Економіка

Wizz Air відновить рейси з України в ОАЕ

Польоти між країнами були призупинені кілька років тому, але тепер будуть відновлені з 1 жовтня.

З 1 жовтня авіакомпанія Wizz Air планує відновити прямі рейси між Україною та ОАЕ, які були призупинені кілька років тому. Про це свідчить інформація в системі бронювання.

Компанія має намір здійснювати рейси між Одесою і столицею ОАЕ — Абу-Дабі. Місто розташоване за 140 км від Дубая. Продаж квитків відкрито на рейси з частотою два рази на тиждень по четвергах і неділях.

Зазначається, що переліт в жовтні з Одеси в Абу-Дабі коштує мінімум 1460 грн, з Абу-Дабі до Одеси — 870 грн. Найнижчий тариф Basic передбачає перевезення тільки ручної поклажі з габаритами до 40×30×20 см і вагою до 10 кг.

При цьому польоти виконуватиме створена в Абу-Дабі дочірня компанія Wizz Air. Маршрутна мережа також включає рейси в Єреван, Софію, Афіни, Кутаїсі, Олександрію, Ларнаку, Катовіце, Бухарест, Клуж-Напока і Будапешт.

Нагадаємо, що раніше Wizz Air відновила перельоти з України в низку європейських країн. Авіакомпанія рекомендує своїм пасажирам реєструватися на посадку і купувати послуги онлайн.

Також повідомлялося, що авіакомпанія WizzAir відкрила базу у Львові. Також лоукост запустив низку нових напрямків зі Львова — в Німеччину, Естонію, Португалію, Данію та Польщу.