Men's & Women's

Які автівки викрадають найчастіше у світі — експерти представили список

Деякі марки автомобілів користуються у викрадачів значно більшою популярністю, ніж усі інші.

Експерти представили список найчастіше викрадених машин, і з моніторингу виявилося, що улюбленим транспортом серед викрадачів став кросовер RAV4. Аналітична робота з питання викрадень автомобілів показала, що за період з березня по серпень поточного року популярністю серед викрадачів користувалися і моделі південнокорейського виробництва, інформує Ukr.Media.

У період спостережень експерти виявили максимальну кількість автомобілів марки Toyota RAV4. Легендарний кросовер Тойота РАВ 4 займає лідируючу позицію з результатом 14 відсотків викрадених машин, срібло у списку викрадень отримав седан Тойота Камрі з 13 відсотками розкрадань. У результаті аналітичної роботи зроблено основний висновок, що у 2020 році крадіжки підвищилися на 8 відсотків у RAV4 і на 6 відсотків у Камрі, минулого року викрадень було менше.

Також до списку авто, які часто викрадаються увійшли корейські моделі Hyundai Solaris, Hyundai Tucson і Kia Sportage з показником 5 відсотків від загальної кількості викрадених моделей. У десяток автомобілів, що користуються попитом серед викрадачів увійшли такі, як Кіа Ріо, Хендай Крета, Kia Ceed, Kia Sorento і кросовер преміум класу Lexus RX300.

На думку експертів, показники викрадень, звичайно, значні і у зв’язку з обстановкою (пандемія) у світі, складно оптимізувати і вирівняти ситуацію, хоча б до показників «докоронавірусної епохи».

Слід зауважити, що минулого року лідером серед викрадених авто був Cadillac Escalade, трохи менші показники у Toyota Camry і Toyota Land Cruiser.

Джерело: UkrMedia

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net