Соціум

З’явилося нове графіті Бенксі — дівчинка, яка грає з шиною

У британському Ноттінгемі з’явилося нове анонімне графіті, яке приписують найбільш загадковому вуличному художнику Бенксі. Він не підтвердив авторство роботи в Instagram, однак, як вважають фанати знаменитого художника, стиль стріт-арту дуже схожий на його попередні роботи. Про це пише Hypebeast.

Повідомляється, що графіті було виявлене на стіні салону краси.

«На ньому можна побачити дівчинку, яка грає з шиною, як з обручем, а поруч з картиною стоїть зламаний велосипед без заднього колеса», — описало видання нове графіті.

Власник салону краси Алекс Мітчелл розповів, що помітив біля роботи фургон із затемненими вікнами.

«Я подумав, що водій щось лагодив, тому не запідозрив нічого незвичайного. Через якийсь час до салону ввійшов незнайомець і замовив два напої. Я запитав у нього, хто намалював графіті, а незнайомець просто підморгнув», — описав свою зустріч з передбачуваним Бенксі Мітчелл.

Місцеві жителі захоплено відреагували на новий стріт-арт, оскільки в Ноттінгемі найвищий у Великобританії рівень захворюваності на коронавірус.

«Ноттінгем потребує щось подібне саме зараз, щоб могли обговорювати не тільки коронавірус», — відгукнулися мешканці міста.

Раніше британський вуличний художник Бенксі позбувся прав на одну зі своїх найвідоміших робіт під назвою «Метатель квітів» через те, що відмовився розкривати свою особу.