Політика

Зеленський проконтролює розподіл спецзасобів захисту між лікарнями

Володимир Зеленський пообіцяв узяти на контроль справедливий розподіл захисних костюмів, масок і респіраторів між українськими медичними закладами.

Президент Володимир Зеленський пообіцяв взяти на контроль розподіл спецзасобів захисту для боротьби з COVID-19 між лікарнями в регіонах. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

«До нас звертається дуже багато лікарів: пишуть листи, роблять відеозвернення про те, що вони не отримують маски, респіратори, захисні костюми, рукавички та інші засоби, які ми переправляли з Києва. Розподіл спецзасобів проти коронавірусу між лікарнями має відбуватися справедливо. Ми перевіримо лікарні на те, що вони отримують, щоб переконатися, що наші лікарі і пацієнти дійсно захищені», — заявив Зеленський на селекторній нараді щодо боротьби з поширенням коронавірусу.

За підсумками наради було зроблено висновок, що в Україні немає проблем із забезпеченням продуктами харчування, а невелике зростання цін відбувається на деякі імпортні продукти через зростання їхньої вартості на світових ринках.

Також було вирішено провести переговори з власниками і керівниками автозаправних станцій для зниження цін на пальне, які останнім часом зросли на кілька гривень.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net