Політика

Зеленський вирішив дати Гончаруку та його уряду шанс працювати далі (відео)

Президент України Володимир Зеленський вирішив дати прем’єр-міністру Олексію Гончаруку та його уряду шанс працювати далі.

«По-перше, хочу подякувати вам за цю зустріч. По-друге, я отримав від вас заяву сьогодні про звільнення і, у зв’язку з останніми конфліктними ситуаціями, чи зі скандалами, як завгодно, скажімо так, з дуже неприємною ситуацією. Ви знаєте, яке у мене до вас особисте ставлення, і особисте ставлення до вашого молодого уряду. Я подумав, і мені здається, що правильно буде, я вирішив надати вам шанс і шанс вашому уряду, якщо ви вирішите деякі речі, які сьогодні дуже важливі і дуже турбують наше суспільство», — сказав Зеленський під час зустрічі з прем’єром в п’ятницю, відео якої поширив Офіс президента.

Як повідомлялося, раніше прем’єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що з метою нівелювати будь-які спекуляції на темі нібито неповаги членів Кабміну та його особисто до глави держави Володимира Зеленського він написав заяву про відставку на ім’я голови Верховної Ради та передав її президенту.

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук прокоментував відмову президента Володимира Зеленського задовольнити його прохання про відставку.

«Ми маємо високий кредит довіри від Президента і людей.
Усвідомлюючи всю покладену на нас відповідальність, наша команда готова виконувати всі поставлені завдання та посилювати системні зміни в країні.

Попереду важка та наполеглива робота», — зазначив Гончарук.