Соціум

Злочинець після зґвалтування 80-річної жінки попросив у неї чаю

У Шотландії перед судом постане 32-річний Джон Ламінг, який поглумився над 80-річною жінкою у переддень Різдва. Про це пише Mirror.

Повідомляється, що зловмисник зґвалтував пенсіонерку, після чого як ні в чому не бувало попросив жертву заварити йому чашку чаю.

«Я була у себе вдома і вже збиралася лягати спати, коли раптово почула звук розбитого скла. Злодій заліз у вітальню через вікно. Я вийшла зі спальні на звук і зіткнулася з незнайомцем. Тоді я зажадала від злодія забратися і потягнулася до металевого прута, яким зазвичай відчиняла вікна», — розповіла потерпіла.

Жінка багато разів натискала кнопку тривоги, але та так і не спрацювала. Вона кричала і кликала на допомогу, що веселило насильника. «У тебе що, немає сусідів?» — глумився Джон Ламінг.

Після наруги чоловік посадив потерпілу в крісло і попросив чашку чаю й алкоголь, але останнього в будинку не виявилося.

Йдучи, Ламінг підмів за собою у вітальні, прибравши бите скло. Через деякий час він повернувся, пояснивши, що забув свій вейп. Після цього жертва зателефонувала доньці і та викликала поліцію.

Ламінга вирахували за зразками ДНК і відбитками пальців, він затриманий.

Раніше у Могадішо, столиці Сомалі, 19-річну студентку на ім’я Хамді Мухамед Фарах викинули з вікна шостого поверху після жорстокого зґвалтування, у якому, як вважає поліція, взяли участь щонайменше 11 осіб.