Men's & Women's

ЗМІ повідомили, що принц Вільям перехворів коронавірусом

Принц Вільям перехворів коронавірусною інфекцією в квітні, проте зберігав свій діагноз в секреті, щоб не турбувати британських підданих. Про це пише The Sun co посиланням на джерело.

Як пише видання, Вільяма досить сильно вразив коронавірус, «буквально збивши його з ніг». Отримавши позитивний результат тесту, герцог Кембриджський вирішив, що повинен продовжувати працювати в звичайному режимі.

«Захворювання протікало важко — принцу в якийсь момент було важко дихати, тому всі навколо були налякані», — розповіло джерело.

При цьому Вільям вирішив зберегти в таємниці інформацію про своє захворювання, оскільки боявся, що ця звістка викличе паніку в суспільстві на тлі новин про зараження коронавірусом його батька, принца Чарльза, і прем’єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона. Герцога лікували палацові лікарі, і, дотримуючись вказівок, він був ізольований в сімейному будинку Анмер Холл в Норфолку.

Видання зазначає, що в квітні принц Вільям провів 14 телефонних і відеодзвінків. Після 9 квітня він взяв семиденну перерву, але вже 16 квітня по відеозв’язку взяв участь у відкритті лікарні «Найтінгейл» в Бірмінгемі, а потім, 23 квітня, герцог також по відео взяв участь у веселому скетчі комедійного телешоу Comic Relief з ведучим і актором Стівеном Фраєм.

Нагадаємо, генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) Тедрос Адханом Гебрейесус повідомив, що найближчим часом буде дотримуватися режиму самоізоляції.