ГоловнеПрогрес

ЗСУ отримали нову радіолокаційну станцію

Підприємство НВК Іскра передало ЗСУ нову радіолокаційну станцію зі збільшеною дальністю дії, поліпшеними параметрами траєкторної обробки і розширеними функціональними можливостями. Про це повідомляє прес-служба Укроборонпрому.

«РЛС 35Д6М — це сучасна радіолокаційна станція зі збільшеною дальністю дії, поліпшеними параметрами траєкторної обробки, розширеними функціональними можливостями за рахунок сучасних програмних рішень. Також ця РЛС здатна працювати майже в будь-яких кліматичних умовах і в гірській місцевості», — йдеться в повідомленні.

Також радар може додатково обладнуватися виносними робочими місцями, що дозволить управляти РЛС на відстані до 300 метрів. РЛС також може комплектуватися обладнанням для взаємодії безпосередньо з зенітно-ракетними комплексами.

Раніше Миколаївський бронетанковий завод успішно завершив виконання контракту і передав військовим партію відновлених БТР-80 з поліпшеними тактико-технічними характеристиками.

Також повідомлялося, що державний науково-дослідний інститут хімічних продуктів достроково передав Міноборони партію з кількох сотень реактивних піхотних вогнеметів РПО-16.