Men's & Women's

Бену Аффлеку відмовили в додатку для знайомств

Після розставання з актрисою Анною де Армас Бен Аффлек вирішив спробувати щастя в популярному серед знаменитостей додатку для знайомств Raya. Обравши дівчину до душі, він не тільки отримав відмову, а й став предметом активних обговорень — його «обраниця» розповіла про ситуацію в TikTok.

Суть програми полягає в тому, що користувач відправляє вподобаній людині запит, так званий match. І якщо та його приймає і відповідає тим же, вони починають спілкуватися. Якщо ж ні, то продовжити спілкування вони не можуть.

Увагу актора привернула блогер і модель Нівін Джей, яка спочатку підтвердила бажання спілкуватися, проте невдовзі видалила свій «метч» (англ. Match — збіг).

За словами дівчини, вона вирішила, що профіль Бена в додатку фейковий.

Актора, ймовірно, зачепила ця ситуація і він відправив Нівін відео з питанням, чому вона його «розметчила». Як доказ своїх слів Джей опублікувала той самий ролик.

«Нівін, чому ти розметчила мене? Це я!» — заявив Аффлек.

Відео в TikTok, яке зібрало понад 7,5 мільйона переглядів, дівчина підписала короткою фразою «Вибач, Бене».

У поясненні ЗМІ Нівін зазначила, що не хотіла посміятися над актором.

«Я не хотіла б сміятися з нього в цьому ролику. Я сміялася над собою. Я думала, що це користувач, який видає себе за іншу людину», — вказала Джей.

Коли саме Бен намагався познайомитися з Нівін, не уточнюється. Чутки, що в нього є акаунт у Ray, вперше з’явилися в 2019 році, але тоді було незрозуміло, чи дійсно це реальний профіль.