Здоров’я

Фахівці розповіли, що вживання олії сприяє продовженню молодості

оливковое маслоЗбільшити тривалість молодості можна за допомогою вживання олії.

Фахівці розповіли, що вживання олії сприяє продовженню молодості. Збільшити тривалість молодості можна за допомогою вживання олії.

За словами експертів у області харчування, олії, що є джерелом ненасичених жирів, допомагають продовжити молодість організму, інформує Ukr.Media.

«Численні дослідження доводять, що ненасичені жири покращують якість шкіри, а також скорочують кількість і глибину зморшок», — повідомили фахівці.

Експерти зазначили, що особливо багато ненасичених жирів міститься у нерафінованій оливковій олії холодного віджиму. Вони пояснили, що її вживання підтримує енергетичний метаболізм, забезпечує живлення усім клітинам тіла. Високий рівень енергії — один з характерних параметрів молодості.

Також, констатують фахівці, продовжити молодість допомагають продукти, що забезпечують організм рослинними жирами, жиророзчинними вітамінами. Ідеальними у цьому сенсі є авокадо, горіхи.

Говорячи про інші продукти, що сприяють підтримці і продовженню молодості, експерти порадили додавати у раціон цитрусові, ягоди, квашену капусту, гіркий шоколад.