Соціум

Київ увійшов до списку найкращих міст для дистанційної роботи

Українська столиця зайняла двадцяте місце в міжнародному рейтингу найкращих міст для дистанційної роботи в 2021 році. Про це повідомляє Big 7 Travel.

Критеріями відбору міст були такі фактори: доступність інтернету, наявність коворкінгу, інфраструктура, рівень безпеки, вартість житла і їжі.

Усього до рейтингу видання увійшло 50 міст. Перші три позиції рейтингу зайняли Таллінн (Естонія), Тбілісі (Грузія), Белград (Сербія). Останні три: Лас-Пальмас (Канарські острови, Іспанія), Мехіко (Мексика), Веллінгтон (Нова Зеландія).

Автори рейтингу зазначають, що українська столиця ідеальна для віддалених працівників, які хочуть досліджувати унікальну українську культуру протягом тривалого періоду перебування.

Раніше повідомлялося, що керівництво лоукоста Ryanair прийняло рішення призупинити польоти за 70% маршрутів з Києва до кінця березня, коли авіація перейде на літній сезон роботи.

Також засновник Microsoft Білл Гейтс упевнений, що пандемія коронавірусу кардинально змінить підхід до роботи, комунікацій, і навіть після перемоги над вірусом світ ще довго «не повернеться в норму». Підприємець передбачив всього сім глобальних змін, які чекають на людство після ковіду.