Men's & Women'sГоловне

Кім Кардашьян подала на розлучення

Американська телезірка і підприємниця Кім Кардашьян подала на розлучення з американським хіп-хоп-виконавцем Каньє Уестом після семи років шлюбу. Про це повідомляє TMZ.

За даними порталу, Кардашьян і Уест домовилися про спільну опіку над їхніми дітьми. Крім того, за відомостями видання, ніхто з пари не має наміру оскаржувати пункти укладеного між ними шлюбного договору.

Зазначається, що пара досягла значного прогресу на шляху до угоди про врегулювання майнових суперечок.

Загальний статок колишніх закоханих оцінюється в кілька мільярдів доларів. Крім роботи на телебаченні Кім заробила цілий статок завдяки своїй лінії білизни. А ось Каньє вже багато років випускає одяг і взуття, що користуються популярністю в усьому світі.

Кім Кардашьян і Каньє Уест одружилися в 2014 році. Пара виховує чотирьох дітей. Для Кардашьян це розлучення може стати третім.

Про те, що Кардашьян і Уест знаходяться на межі розлучення, стало відомо в січні. Ініціатором розриву нібито виступила дружина хіп-хоп-артиста. Також повідомлялося про плани Уеста після розлучення переїхати в Лондон і розгорнути проповідницьку діяльність в Європі.