Світ

Саудівська Аравія повністю відкриє кордони з кінця березня

Влада Саудівської Аравії має намір повністю відновити міжнародне транспортне сполучення з 31 березня. Про це повідомило Міністерство внутрішніх справ країни.

«Громадянам королівства буде дозволено виїжджати за кордон і повертатися. Буде повністю знято заборону на міжнародні польоти», — йдеться в повідомленні.

Напередодні король Саудівської Аравії Сальман бен Абдель Азіз Аль Сауд отримав першу дозу препарату від нового коронавірусу.

Вакцинація від COVID-19 в країні розпочалася 17 грудня. Центри зі щеплення відкрилися у всіх регіонах. Саудівський принц, перший віце-прем’єр і міністр оборони Мухаммед бен Сальман Аль Сауд вакцинувалася 25 грудня.

Нагадаємо, Саудівська Аравія закрила сухопутні і морські кордони і призупинила міжнародне авіасполучення в кінці грудня через поширення нового, більш заразного штаму коронавірусу.

На початку січня влада королівства послабила обмеження. Зокрема, іноземці, які бажають в’їхати в країну, повинні були до цього не менше двох тижнів провести за межами держав, де виявили новий штам.