Men's & Women's

Сестра Брітні Спірс зажадала від Ілона Маска зважити на кішок

Молодша сестра американської співачки Брітні Спірс Джеймі Лінн звинуватила главу компанії Tesla в смерті її кішок. Про це пише TMZ.

Дівчина стверджує, що двигун автомобілів Tesla настільки тихий, що тварини не чують його і не розуміють, коли машина починає здавати назад. Через цей «дефект» Лінн позбулася кішок. Дівчина не розповіла, що саме сталося з її вихованцями, однак зауважила, що все закінчилося трагедією.

«Я навіть не хочу рахувати, скільки кішок ми втратили. Tesla — це тихий вбивця кішок, і це проблема, яку ми дійсно повинні вирішити. Потрібно, щоб машина видавала якийсь звук, який стривожить тварин, щоб вони могли вчасно втекти», — запропонувала вона.

Відомо, що на відміну від автомобілів з бензиновим двигуном електромобілі не видають багато шуму. Згідно з новими правилами експлуатації, американські електромобілі повинні подавати сигнали під час руху зі швидкістю менше 18,6 миль на годину (30 км/год).

Нагадаємо, національне управління дорожньої безпеки (NHTSA) при Міністерстві транспорту США направило листа керівництву компанії Tesla з вимогою відкликати 158 тисяч електромобілів через дефекти в блоці управління.