ГоловнеЕкономіка

SkyUp запустить п’ять нових маршрутів у Європу

Авіакомпанія SkyUp навесні 2021 року відкриє п’ять нових маршрутів із Києва та Львова в міста Італії та Польщі. Про це повідомляє avianews.com.

Зокрема, з 29 березня авіакомпанія планує літати з Києва до польського Лодзя з частотою два рази на тиждень. З 25 квітня число рейсів збільшиться до чотирьох на тиждень. При цьому мінімальна вартість авіаквитків починається від 731 грн в один бік.

Вже 30 квітня SkyUp запустить рейс Львів — Лодзь з частотою двічі на тиждень і ціною квитків від 535 грн в один бік.

Крім того, з 21 травня в розкладі стоїть рейс Львів — Бергамо. Авіакомпанія планує літати за цим маршрутом двічі в тиждень і продає квитки від 840 грн в один бік.

Нарешті, 29 травня SkyUp планує відкрити відразу два рейси з Києва — в Барі і Катовіце. У першому випадку частота польотів складе двічі в тиждень, а ціна квитків починається від 1264 грн. У другому випадку в розкладі заявлені три рейси на тиждень з ціною квитків від 756 грн в один бік.

Відзначимо, що для всіх маршрутів мінімальні ціни вказані з урахуванням перевезення тільки ручної поклажі.

Нагадаємо, що Україна майже єдина в Європі не підтримала авіакомпанії. Мінінфраструктури працює над прийняттям програми з підтримки українських авіаперевізників.

Також повідомлялося, що Украерорух представив топ компаній-лідерів польотів в Україні в 2020 році. Найбільше польотів минулоріч у нашій країні зробили авіакомпанії з Туреччини, України та Білорусі.