Freestyle

Спілка вірмен України визнана найефективнішою структурою року в діаспорі

Премия13 лютого в Державній філармонії Вірменії відбулася щорічна церемонія нагородження International Media Holding, в ході якої були нагороджені високопоставлені діячі з різних сфер 2017 року.

Як повідомляють організатори, International Media Holding у співпраці з кращими соціологами Вірменії, на цей раз вибрав найбільш актуальну та ефективну версію опитування і безпосередній контакт з респондентами.

У цьому році опитування проводилися у всіх регіонах Вірменії і в Єревані, по 300 в кожній з марзів (областей – ред.), в Єревані, серед 500 громадян, тобто 3500 чоловік.

International Media Holding підбив підсумки опитування. Були відібрані переможці номінацій. Арман Варданян, засновник International Media Holding, особисто вручив нагороди.

Серед переможців у номінаціях борець Мігран Арутюнян, депутат Нікол Пашинян і ряд інших відомих діячів у країні і за кордоном. У номінації найефективніша структура року в діаспорі, нагороду вручили Союзу вірмен України. У церемонії нагородження взяв участь заступник голови Союз вірмен України Левон Гулян.

Як повідомлялося раніше, Спілка вірмен України під керівництвом Вілена Шатворяна, стала єдиною всеукраїнською організацією, яка об’єднує всі діючі в країні вірменські організації.

Источник: AnalitikaUA.net

Аспекты.net