Здоров’я

5 найбільш корисних продуктів, які нам краще вживати зранку

Це запорука енергії та сили на цілий день.

Сніданок має величезне значення для всього дня людини, оскільки він забезпечує її необхідною внутрішньою енергією. І ось 5 корисних продуктів для здорового сніданку, інформує Ukr.Media.

Яйця

Чудове джерело білка, продукт, який дає нам енергію. Дослідження показало, що люди, які вживають яйця на сніданок, відчувають менше голоду, отже, протягом дня вживають менше калорій. Все це сприяє збереженню ваги та утриманню її під контролем. Яйця також містять нутрієнти, корисні для мозку і печінки.

Насіння чіа

Насіння чіа збагачені харчовими волокнами та забезпечують захист нашого серця. Вони дають організму свіжість і охолодження. В них містяться антиоксиданти, а значить, вони мають протизапальну дію. Насіння чіа також знижують рівень цукру в крові.

Ягоди

Найпростішим способом отримати максимально корисний сніданок для здоров’я є включення в нього фруктів. А кращим вибором серед фруктів будуть ягоди. Чорниця, полуниця, малина і лохина насичені волокнами, вони мають прекрасний смак, містять антиоксиданти і низьку кількість цукру.

Йогурт

Чашка йогурту має достатньо білка для того, щоб ви могли нормально функціонувати до наступного прийому їжі. Додайте в цей продукт, що містить корисні для кишечника пробіотики, горіхи і мед.

Зелений чай

Давно доведено наукою цілющі властивості зеленого чаю. Це прекрасний антиоксидант, що очищає організм і сприяє втраті зайвої ваги. Чашка зеленого чаю вранці освіжає і захищає від різного роду недуг.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net