Світ

Аеропорт у Франкфурті призупиняв роботу через дрона

дронРобота одного з найбільших в Європі аеропортів у Франкфурті-на-Майні була припинена на півгодини з-за безпілотника, повідомляє інформаційний портал Hessenschau з посиланням на представника повітряної гавані.

За словами представника аеропорту, безпілотник був помічений на території аеропорту в четвер у 07:40 за місцевим часом. Протягом п’яти хвилин робота аеропорту була припинена, злети і посадки літаків не здійснювалися до 08:18, передає РИА Новости.

Повідомляється, що федеральна поліція проводить розслідування у зв’язку з інцидентом. На пошуки дрона був направлений вертоліт.

Подібний випадок стався також у березні цього року, коли в південній частині території аеропорту Франкфурта-на-Майні був виявлений безпілотник, у зв’язку з чим робота повітряної гавані була припинена на 30 хвилин.

У ніч на 20 Грудня 2018 року всі польоти в британському аеропорту «Гатвік» були припинені через інформацію про двох дронів, що літали над аеродромом. На початку січня лондонський аеропорт «Хітроу» скасував рейси вилітають з-за появи безпілотника. Пізніше Міжнародний аеропорт Дубліна також призупинив рейси через появу дрона.

Источник: NEWS.am

Аспекты.net