Світ

Борис Джонсон визнав телефонний дзвінок Трампа пранком

Колишній глава МЗС Британії Борис Джонсон визнав телефонний дзвінок президента США Дональда Трампа пранком і повісив трубку. Трамп дзвонив Джонсон в ході недавнього візиту до Лондона і запросив на зустріч.

В Інтерв’ю Sunday Times, Джонсон розповів, що йому подзвонив хтось, який стверджує, що це комутатор Даунінг-стріт. «У цієї людини був м’який ірландський акцент, і він сказав: «На зв’язку з вами президент Сполучених Штатів для вас»», — сказав Джонсон. «Швидко подумавши, я відповів: «Всім слухачам Радіо Кілкенні, мене не обдурили», — зазначив він, додавши, що повісив трубку.

Тим не менш, в результаті двоє поговорили. Джонсон сказав, що Трамп «не тільки побажав мені добра, але і дуже хотів активізувати наше економічне співробітництво і укласти угоду про вільну торгівлю».

Трамп, як повідомляється, попросив про зустріч з Джонсоном, але йому відмовили. За словами чиновника, близького до Джонсона, він подякував Трампа, але відмовився від запрошення, так як йому треба було підготуватися до заходу кампанії лідерів торі.