Men's & Women's

Бородата американка вийшла заміж за бородатого чоловіка

Бородата американка розповіла про своє життя в передачі This Morning, яка виходить на британському телеканалі ITV. Про це повідомляє «Лента.Ру» з посиланням на Daily Mail.

Жінка, яка просить називати себе Маленький Ведмідь Шварц (Little Bear Schwarz), з 14 років страждала синдромом полікістозних яєчників. Ця хвороба супроводжується підвищеною секрецією андрогенів і естрогенів, що викликає появу рослинності на обличчі. Довгий час вона регулярно голила обличчя і груди, щоб інші не знали про її проблеми.

У 31 рік Шварц переїхала в Сіетл і вирішила відпустити бороду. Це помітно ускладнило їй життя. «На мене витріщаються, треба мною сміються, люди намагаються непомітно сфотографувати мене, — розповіла вона. — Чесно кажучи, це неприємно». Незважаючи на труднощі, жінка не здається, вже п’ять років носить бороду і навіть перемагала в конкурсі бороданів.

Шварц стверджує, що рослинність на обличчі не відлякала від неї чоловіків, але їй було складно знайти партнера для тривалих стосунків. «Познайомитися з ким-то — не проблема, але мені важливо, щоб цю людину не лякало, що його будуть бачити зі мною, щоб він не вважав відносини з бородатою жінкою ганьбою», — пояснила вона.

Шварц півтора року не могла знайти підходящої людини і вирішила написати в Facebook, що чекає пропозицій від можливих залицяльників. На пост відгукнувся 45-річний Тобіас Бредік (Tobias Bradick), роком раніше допомагав їй під час переїзду. У нього теж була борода, але не чорна, а руда. Він підозрював, що отримає відмову, але побоювання виявилися марними. Незабаром вони зіграли весілля і тепер перебувають у полиаморных відносинах.