Men's & Women's

Через що не варто ображатися на чоловіків

Жінки, як представниці прекрасної половини людства, частенько «дуються» на чоловіків.

Сьогодні не можливо зустріти людину, яка скаже відверто, що ніколи ні на що не ображалася. Часто люди ображаються на долю, на державу, на батьків, на друзів. Навколо усі винуваті, як кажуть, але не я, інформує Ukr.Media.

Однак, жінки, як представниці прекрасної половини людства, частенько «дуються» на чоловіків.

Коли ж не варто цього робити?

Він не розуміє ваших натяків

Жіноча винахідливість феноменальна. Ми показуємо чоловікові фото подруг в Барселоні, розповідаємо про вподобані сумочки та підкидаємо каталоги з весільними сукнями в передпокої, сподіваючись, що кохана людина здогадається про наші бажання. І от жінкам, напевно, кожен з цих натяків здається простішим нікуди. Але чоловіче мислення більш прямолінійне і не завжди розуміє наші хитромудрі підходи здалеку. Тобто, замість того, щоб сумно ходити повз вітрини в надії, що кохана людина здогадається, яку саме ви хочете сукню, просто приведіть його в магазин, покажіть вбрання, яке сподобалося, і попросіть купити. Чоловік, може, і відмовить, зате точно буде знати причину вашої туги вечорами.

Він не пам’ятає дату вашої зустрічі

А ще час першого поцілунку і місце, де ви зізналися йому в почуттях. Хіба це справді так важливо, щоб влаштовувати скандали та ображатися? Навіть психологи кажуть про те, що мислення чоловіків не здатне запам’ятовувати безліч дрібної інформації, наприклад, ті ж дати знайомства або дні народжень. І це зовсім не говорить про те, що чоловік вас не любить. Зверніть увагу, він завжди замовляє вашу улюблену каву і тістечко, вибирає цікаві фільми та навіть кинув палити, тому що це апріорі важливо. А дати… адже можна акуратно нагадати чоловікові про наближення річниці або ювілей вашої мами. Тільки, заради бога, не починайте зі слів: «Ти, звичайно, знову забув…»

Він не підтримує вдома порядок

Щоб у чоловіка вдома був порядок, чоловік повинен бути безробітним і не виходити з квартири, або дуже зайнятими практично не з’являтися там, або відноситися до тих кількох відсотків, які з дитинства складають одяг в шафу і не колекціонують крихти чипсів між подушками дивана. В інших випадках, просто прийміть цей бардак і змиріться з ним. До того ж, задумайтеся: може, після важкого робочого дня у вашого коханого дійсно немає сил мити після себе посуд і пам’ятати, де і який рушник повинен лежати. А, значить, і ображатися на таку поведінку чоловіка абсолютно безглуздо.

Він постійно працює або займається хобі

А нас, жінок, ще спробуй зрозуміти! Не працює — погано, мало працює — погано, багато працює — теж погано. Не захоплюється спортом — знову погано, занадто захоплюється — подвійно погано. Іноді претензій настільки багато і всі вони настільки незрозумілі для чоловіка, що ваша образа на його зайнятість або захоплення може не на жарт його розсердити. Адже, насправді, він заробляє гроші, щоб поїхати з вами на море або купити новий ноутбук. А спорт або будь-яке хобі — це взагалі віддушина для чоловіка, куди він занурюється з головою, щоб відпочити та перемикнутися. Тому замість образ і претензій краще дізнайтеся про інтереси свого коханого більше і спробуйте їх розділити. Раптом вам теж сподобається.

Він спілкується зі своїми подругами

Поки психологи вирішують, чи існує дружба між чоловіком і жінкою, ми все ж віримо у другий варіант. Відповідно, у вашого коханого можуть бути й подруги дитинства, і університетські подруги, і подруги-колеги. І це не означає, що він вам з ними зраджує. Адже ви теж спілкуєтеся з чоловіками та навряд чи вважаєте це підозрілим. Тому не варто влаштовувати своїй коханій людині необґрунтовані сцени ревнощів і ображатися через його лайки під постами подруг. Хіба що, звичайно, їх дуже багато у вашому житті. Але тоді про це краще відкрито поговорити, а не плекати у собі тиху злість.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net