Політика

Депутат: Не хотілося щоб уявлення про демократичні події у Вірменії формувалося на підставі неприємного інциденту в аеропорту

Ованнес ИгитянГлава групи вірмено-української дружби Ованнес Ігітян в рамках свого парламентського мандата приносить вибачення українському депутату Мустафі Найєму. Нагадаємо, що в’їзд депутата до Вірменії був заборонений на вимогу «третьої сторони». Про це український депутат зробив запис на своїй сторінці.

«У цьому випадку поява в списку небажаних осіб третьої країни є додатковим доказом вашого патріотизму і публічної популярності в цій« третій країні». Хоча, думаю, це слабка розрада для того, що сталося вночі в аеропорту. Звичайно, я підніму це питання, хоча вже знаю відповідь, оскільки свого часу вже займався подібним випадком — арештом громадянина України за запитом російських правоохоронців. Як мені тоді пояснили, якщо влада Вірменії не будуть реагувати на такі «списки», то Росія не буде відгукуватися на наші запити, і тоді ця країна перетвориться на велике притулок для наших корумпованих і кримінальних елементів. Нещодавно в Росії за запитом нашого Мін’юсту затримали втікача генерала-грабіжника. Ми сподіваємося, що його видадуть Вірменії. Я розумію, що це не має нічого спільного з нинішнім випадком, і те, що сталося з Вами нічим не виправдане — це пов’язано виключно з Вашої журналістської і політичної діяльністю в Україні. Я б не хотів, щоб Ваше уявлення про демократичні події у Вірменії формувалося на підставі неприємного інциденту в аеропорту », — написав Ованнес Ігітян під записом українського депутата в Фейсбуці.