Men's & Women's

Дружина прем’єра Великобританії розповіла про боротьбу з раком

Марина Вілер цього літа перенесла три операції з видалення діагностованої у неї на початку року пухлини шийки матки.

Дружина глави уряду Великобританії Бориса Джонсона Марина Вілер, з якою прем’єр-міністр зараз перебуває в процесі розлучення, вперше розповіла про свою боротьбу з раком.

У своїй статті, опублікованій 11 серпня газетою The Sunday Times, Вілер пише, що цього літа перенесла три операції з видалення діагностованої у неї на початку року пухлини шийки матки.

За словами Вілер, яка є відомою правозахисницею і письменницею, через лиховісний для неї своєю несподіванкою діагноз вона була змушена скасувати віддавна заплановану поїздку в Росію. При цьому лікування пройшло успішно, а аналізи показали, що пухлина не встигла розширитися.

Вілер скористалась своєю історією, щоб звернути увагу британок на те, як важливо регулярно проходити обстеження на наявність ознак онкологічних захворювань.

Як пише The Sunday Times, кількість мешканок королівства, які не приходять на призначені прийоми до своїх лікарів для регулярної здачі цитологічних аналізів, зараз досягла 20-річного максимуму.

Вілер і Джонсон, які прожили в шлюбі 25 років і стали батьками чотирьох дітей, оголосили про прийдешнє розставання у вересні минулого року.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net