Соціум

Фантастична кінотрилогія «Матриця» може отримати продовження

цифровые Творець фільму «Джон Вік-3» Чад Стахелскі розповів кореспондентам Yahoo Movies, що сестри Вачовскі почали роботу над четвертою частиною, повідомляє Life.

«Якщо це виявиться десь близько до рівня того, що вони вже зробили, то варто їм лише зателефонувати мені і сказати: «Гей, ми хочемо, щоб ти був каскадером», і я буду готовий стрибнути задля цього під машину», — сказав він.

Стахелскі заявив, що дуже радий, що сестри Вачовскі не тільки відтворять «матрицю», але і розширять фантастичний всесвіт.

Співрозмовник не уточнював концепцію наступного фільму: чи буде він продовженням або перезавантаженням. Крім того, він повідомив, що не впевнений, чи будуть Вачовскі режисерами картини або обмежаться продюсерськими функціями. Однак він зазначив, що «готовий у будь-який момент все кинути, щоб допомогти їм».

Третя частина фільму «Матриця» вийшла в 2003 році. Відкритий фінал натякав на можливість продовження картини. У 2017 році заявлений сценарист нової «Матриці» Зак Пенн також повідомляв про намір зняти ще одну частину фільму без участі сестер Вачовські.