Соціум

Користувачі Twitter в США молодше, краще освічені і забезпечені, ніж населення в цілому

TwitterКористувачі Twitter в Сполучених Штатах молодше, краще освічені, ніж населення в цілому. Такі дані дослідження центру Pew, передає AFP.

Згідно з дослідженням, користувачі платформи мікроблогів, найчастіше є представниками соціальних груп з більш високими доходами.

22 відсотки дорослих американців використовують Twitter — набагато менше, 69 відсотків вважають за краще Facebook.

Дослідники з’ясували, що користувачі Твіттера молодше, вони частіше називають себе демократами, мають більш високий рівень освіти і вищий дохід. Середній вік дорослих користувачів Twitter в США 40 років.

Опитування показало, що 42% дорослих користувачів Twitter мають ступінь бакалавра, при це у 41% дохід вище 75 000 доларів — на дев’ять пунктів більше, ніж населення в цілому.

36 відсотків опитаних ідентифікують себе з Демократичною партією, в той час як 21 відсоток сказали, що ідентифікували себе з республіканцями.

Тільки 14 відсотків користувачів Твіттера назвали свої політичні погляди «дуже консервативними» в порівнянні з 25 відсотками решти населення.

Опитування показало, що 90 відсотків користувачів Twitter рідко пишуть твіти, в той час як активні 10 відсотків відповідають за 80 відсотків всіх твітів, створених користувачами в США.

Середньостатистичний користувач Twitter публікує два твіти в місяць, підписується на 89 акаунтів і має 25 передплатників.

За словами дослідників, «активними» користувачами набагато частіше стають жінки — які становлять 65 відсотків цієї групи.

Источник: NEWS.am

Аспекты.net