Соціум

Молода жінка схудла на 95 кг після відмови від фастфуду

27-річна Лора Дюрхейм змогла схуднути практично вдвічі після відмови від фастфуду. Раніше молода жінка важила 160 кг, і не мислила і дня без гамбургерів і солодкої газованої води.

Серйозно зайнятися своєю фігурою Лору змусили проблеми зі здоров’ям: в 25 років у неї були діагностовані синдром полікістозних яєчників, преддіабет і високий артеріальний тиск. За її визнанням, вона постійно відчувала себе втомленою, приймала антидепресанти і багато спала. При цьому вона випивала 3-5 літрів Кока-Коли щодня, і харчувалася нездорової їжею.

Дівчина вирішила змінити своє життя і відвідувати спортзал, але, оскільки вона дуже соромилася своєї ваги, їй дозволили тренуватися в окремій кімнаті. Перший час Лора постійно плакала, оскільки позбавлення від зайвих кілограмів вимагало багато часу і зусиль. Поступово вона увійшла в спортивний ритм, і на сьогоднішній день важить 65 кг. Крім того, Лора переглянула свій раціон, повністю виключила з нього нездорові продукти. Тепер вона багато споживає фруктів і овочів, а п’є тільки звичайну воду.

Лора сподівається, що її приклад надихне багатьох людей, які страждають зайвою вагою, переглянути своє життя.