Соціум

Найбільш дивні хобі голлівудських зірок і знаменитостей

Від в’язання до дресування голубів.

У вільний від зйомок або показів час знаменитості воліють займатися улюбленими справами. Хтось читає книги, хтось пече пироги, а хтось захоплюється чимось вельми дивним. Якщо у тебе є багато грошей, то в голову можуть прийти найнесподіваніші ідеї. Сьогодні розповідаємо про незвичайні і деколи навіть дивні хобі зірок: від в’язання до дресування голубів, інформує Ukr.Media.

Том Хенкс

Голлівудський актор і володар премії «Оскар» Том Хенкс захоплюється колекціонуванням старовинних друкарських машинок. Причому вони не просто припадають пилом на полицях, Хенкс ще й пише книжки. Іноді він навіть бере друковані агрегати з собою на зйомки — це допомагає відволіктися і розслабитися. У 2014 році актор випустив додаток Hanx Writer для iPhone, за допомогою якого можна друкувати з таким же звуком, як і на машинці.

Клаудія Шиффер

Хтось при вигляді павуків верещить від страху, хтось морщить ніс, а німецька топ-модель Клаудія Шиффер лише розчулюється. Любов до волохатих істот у неї з дитинства. Зараз же її будинок обвішаний картинами з павуками, а колекція одягу, яка вийшла у 2011 році, була також натхненна цими комахами.

Джонні Депп

З такими гонорарами, які отримує Джонні Депп, можна захоплюватися хоч колекціонуванням кабріолетів, хоч яхт, але актор вважає за краще збирати ляльок Барбі. Уявіть собі: після зйомок у «Піратах Карибського моря» Депп приходить додому, знімає грим і сідає вибирати своїм лялькам одяг, аксесуари і зачісує їх.

Ще одне не менш дивне захоплення — колекціонування жуків і скелетів тварин, а також особистих речей письменника Джека Керуака. Хоча останнє, мабуть, як раз-таки найлегше. Ну хто б не хотів, скажіть, мати під рукою кілька речей свого улюбленого письменника?

Анджеліна Джолі

У 12 років Джолі купили перший кинджал і з того часу у неї зібралася психологічна колекція холодної зброї. Про таке нестандартне захоплення актриса розповіла в одному з інтерв’ю, але вона також зазначила, що вся зброя знаходиться під замком захисту від дітей. На сьомий день народження свого сина Медокса Анджеліна подарувала йому старовинний ніж, тому цілком логічно припустити, що вона збирається передати дітям свою колекцію.

Сара Джессіка Паркер

Зірка серіалу «Секс у великому місті» захоплюється не шопінгом або колекціонуванням туфель, наприклад, а в’язанням. Хто б міг подумати! Це заняття заспокоює, допомагає відволіктися від насущних проблем, та і в перерві між зйомками є чим убити час.

Ніколас Кейдж

Ніколас Кейдж є величезним фанатом Супермена і всього, що з ним пов’язано. У актора одна з найбільш великих і дорогих колекцій, присвячених супергероєві в плащі. Він навіть назвав свого сина на честь улюбленого героя коміксів — Кал-Елом. Сподіваємося, хлопцеві теж подобається Супермен.

Майк Тайсон

Агресивному на рингу Майку Тайсону в житті подобається не відкушувати людям вуха, а займатися дресування голубів. У дитинстві він навіть побився з хлопцями, які мучили птахів. Так що якби не голуби, то Тайсон не став би боксером. Зараз колишній спортсмен розводить птахів — на задньому дворі його будинку живе близько сотні голубів.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net